Saját oldalam


Ha már regisztrált és azonosított felhasználó vagy, a belépést követően a jobb felső sarokban, a kurzort a felhasználónevedre húzva megjelenik a menü, melynek tartalma:
Vásárlás
Eladás
Értékelések
Személyes adatok
Azonosítási szint
Jelszóváltoztatás

A "Vásárlás" fülön belül tudod nyomon követni eddig megvásárolt termékeid, a Téged érdeklő, leadott licittel rendelkező aukciókat valamint az eddig elmaradt értékeléseket.

Az "Eladás" menüpontba kattintva láthatod az általad feladott aukciókat (indulásra váró, futó, sikeresen és sikertelenül zárult, valamint az értékelésre váró aukciók).

Az "Értékelések" pont arra szolgál, hogy meg tudd tekinteni saját értékeléseidet, hogy hogyan is állsz oldalunkon. Reméljük minél több pozitív értékeléssel fogsz rendelkezni!

A "Személyes adatok"-ban profilbeállításaidat módosíthatod. Itt adhatod meg a neved, itt módosíthatod az e-mail címed, illetve itt tudsz megadni saját, egyedi státusz üzenetet is. Innen érheted el a „Fiók inaktiválása” funkciót is.

Az "Azonosítási szint"-re kattintva láthatod, hogy milyen azonosítási adatokkal vagy nyilvántartva rendszerünkben. Nem azonosított felhasználók itt találhatják meg az azonosításhoz szükséges információkat.