Felhasználói Azonosítás

 

Nekünk, mint az oldal üzemeltetőinek az egyik legfontosabb küldetésünk és feladatunk, hogy megőrizzük az oldalunkon kötött vásárlások biztonságát, tisztaságát és a tőlünk telhető módon óvjuk felhasználóinkat. Ezért ajánljuk, hogy alaposan tájékozódjatok a  leendő üzleti partnerről és javasoljuk, hogy a tranzakcióknál az azonosítással rendelkező Felhasználókat részesítsétek előnyben!A felhasználók SMS, azaz mobiltelefon segítségével, vagy bankszámlaszám segítségével azonosíthatják magukat az oldal üzemeltetői részére

 

Nem azonosított Felhasználó:

Az azonosítással nem rendelkező Felhasználó. csak e-mail cím alapján van azonosítva. Az oldal minden funkciója elérhető számára is.

SMS vagy bankszámla segítségével azonosított Felhasználó:

Biztonságos, azonosított felhasználó, aki bankszámlával, vagy telefonnal azonosította magát az oldal üzemeltetői számára. 

Mit is jelent ez, hogyan tudok ezáltal biztonsággal üzletelni az oldalon?


Oldalunk bárki számára elérhető egy regisztrációval, és minden funkció aktiválódik a regisztrációt követően.

 

Természetesen ajánlott áttanulmányozni a Felhasználók egymásnak adott értékeléseit is, ahol információt kaphatunk leendő partnerünk múltban megkötött üzleteiről, megbízhatóságáról, teljesítéseiről egyaránt. Valamint azokat a felhasználókat, akik valamilyen biztonsági azonosítással rendelkeznek (sms/bankszámla) oldalunk biztonságosabb felhasználónak ítéli meg! 

Hogyan azonosíthatom magam?A felhasználói azonosítás, az oldalra való belépés után, a kurzort a jobb felső sarokban található felhasználónévre húzással az "Azonosítási szint" menüpontra kattintva érhető el.

Ezen a felületen tudod megadni bankszámlaszámod  mellyel el kívánod végezni az azonosítást. A "Mentés" gombra kattintva rendszerünk rögzíti a számlaszámot, majd lehetőséged nyílik az utalásra.Ez esetben kérjük, hogy utalj a saját bankszámládról 200 Ft-ot a diretto.hu oldal üzemeltetőjének számlaszámára: Csizik Gábor  | 12067008-01482581-00100002 | közlemény: a saját felhasználóneved


A közleményben feltüntetendő kódot szintén ezen az "Azonosítási szint" felületen találod.

Az utalás során kérjük ügyelj arra, hogy minden adatod rendben legyen. Az átutalás csak a regisztrációban megadott név egyezése esetén érvényes, ha ez esetleg eltérne, kérjük, hogy a "Beállítások/Saját adatok" menüben változtasd meg.Az utalás beérkezése után irodánk hamarosan aktívvá teszi a felhasználónevedhez tartozó fiókot. Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy az utalás beérkezése függ a jóváírás idejétől is - munkaszüneti napokon és hétvégéken a bankok nem végeznek jóváírást.Bankszámla hiányában természetesen SMS segítségével is el tudod végezni az azonosítást. Az SMS azonosítás ára

400 Ft + áfa (bruttó 508 Ft) . Ehhez kérjük, küldd el szintén a fent említett felületen található, rendszer által generált kódot (pl. dire 8821) a 06-90-643-123-as emelt díjas SMS számra. Az SMS magyarországi Telenor, T-Mobile, Blue Mobile vagy Vodafone hálózatból küldhető. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az SMS-sel történő azonosítás csak a regisztrációban megadott telefonszámmal való egyezés esetén érvényes, ha ez eltér, kérjük, a "Beállítások/Saját adatok" menüben változtasd meg.


Az emelt díjas SMS szolgáltatást az Info-Tech 2006 Bt. biztosítja (székhely: 5200 Törökszentmiklós, Almásy út 29. | www.info-tech.hu | info@info-tech.hu). Az SMS küldésével kapcsolatos elektronikus adatátviteli problémákért, a hálózatok esetleges hibáiért, hibásan elküldött kódokért vagy a telefon konfigurációjából eredő hibákért felelősséget sem az SMS szolgáltató, sem az oldal üzemeltetője nem vállal.