Díjszabás és felhasználói azonosítás

diretto.hu oldalon történő regisztráció és a vásárlás ingyenesek, továbbá NINCS LISTÁZÁSI DÍJ.  
Az eladás funkció díjszabása a következő: Minden eladott termék eladási árának a 4%-a a jutalék, amit a megadott számlaszámra kell megfizetni a sikeres eladás után 5 napon belül.

Ezt az összeget az oldal üzemeltetője elsősorban a GYERMEKÉTKEZTETÉSI ALAPÍTVÁNYNAK ADOMÁNYOZZA, másodsorban az oldal fejlesztésére fordítja. 

Minden megvalósuló adás-vétellel, ÖNÖK A RÁSZORULÓ GYERMEKEKET TÁMOGATJÁK, ami mindannyiunk közös érdeke és felelőssége.


Felhasználói azonosítás

A Regisztrációt követően lehetőséged nyílik azonosítani magad, (az azonosítás nem kötelező, de a partnerek előnyben részesítik az azonosítással rendelkező felhasználókat). Az azonosításról részletesen itt olvashatsz: http://www.diretto.hu/page/felhasznaloi-azonositas. Az azonosításhoz kérjük, kövesd a linken található lépéseket.

SMS kiemelés

Növelheted eladási esélyeidet a főoldali kiemelés segítéségével. Ezzel a lehetőséggel ki tudod emelni termékeidet, melyek 1 hétig lesznek láthatóak a diretto.hu főoldalán. A kiemeléshez küldd el a dire rövidítést és a terméked adatlapján megjelenő kódót (Pl: "dire 123247") a 06-90-642-123-as emelt díjas SMS számra. Az SMS ára 260 Ft + Áfa. A válaszüzenetben megkapod az aktiváló kódot, amit az oldalon találhat mezőbe írva és elküldve nekünk pár percen belül megjelenik a hirdetésed a főoldalon. Az SMS díja 260 Ft+Áfa, azaz bruttó 330 Ft. Az emelt díjas telefonszámra csak a magyarországi Telenor, Magyar Telekom, Blue Mobile vagy Vodafone mobilhálózatokból küldhető az SMS.

Az emelt díjas SMS szolgáltatást az Info-Tech 2006 Bt. biztosítja (székhely: 5200 Törökszentmiklós, Almásy út 29. | www.info-tech.hu | info@info-tech.hu). Az SMS küldésével kapcsolatos elektronikus adatátviteli problémákért, a hálózatok esetleges hibáiért, hibásan elküldött kódokért vagy a telefon konfigurációjából eredő hibákért felelősséget sem az SMS szolgáltató, sem a diretto.hu oldal üzemeltetője nem vállal.