Személyiségi jogok, személyes adatok védelme és tárolása

Felhasználóinknak a regisztráció során meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a tranzakciók biztonsága érdekében kérjük be és tároljuk. A megadott adatokat kizárólag arra használjuk, hogy indokolt esetben kapcsolatfelvétel történhessen. Az internetes oldal üzemeltetője tiszteletben tartja és védi az oldalra látogatók és a Felhasználók adatait. A regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk és bizalmasan kezeljük. Ezen személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé mások számára, nem hozzuk nyilvánosságra, nem szolgáltatjuk ki (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettséget, illetve a hivatalos bírósági és nyomozóhatósági megkeresést).

Amennyiben az oldal funkcióit, használhatóságát, Általános Felhasználási Feltételeit érintő lényeges változások történnek, akkor ezt hírlevél formátumban jogosultak vagyunk kiküldeni minden Felhasználónk számára, de ezen tájékoztató levélben hirdetéses tartalom nem lehetséges.

Amennyiben az oldalon található termékekről, az oldalon hirdető partnereink ajánlatairól szeretnénk tájékoztatást küldeni, akkor ezt csak a hírlevélre feliratkozott Felhasználóink felé tehetjük meg. A hírlevélre történő feliratkozásról a regisztráció során kellett nyilatkozni, vagy utólagosan a SAJÁT OLDALAM > BEÁLLÍTÁSOK menüpont adatlapján lehet módosítani (akár feliratkozni, akár leiratkozni).

A regisztráció során megadott adatokat, illetve időközben a Felhasználó által elvégzett módosításokat is nyilvántartjuk, tároljuk. Az internetes oldal üzemeltetője a hazai adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően esetenként együttműködhet a helyi, országos vagy nemzetközi hatóságokkal, amely alapján az adatvédelmi törvény által előírt tartalmú és formájú megkérésére kötelesek vagyunk a szükséges személyi azonosító információkat kiadni.